Filteren op

Beschikbaar

Beschikbaar

Selections

Selections

Categorieën

Categorieën

Merk

Merk

Vloeronderhoud

Welkom bij Schoonmaakonline, waar we de glans en hygiëne van uw vloeren naar nieuwe hoogten tillen. Ontdek onze uitgebreide selectie van hoogwaardige vloerreinigingsproducten, ontworpen om uw vloeren te doen stralen als nooit tevoren. Van krachtige reinigingsmiddelen tot innovatieve apparatuur, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een vlekkeloze vloerervaring. Verwen uw vloeren en laat ze schitteren met Schoonmaakonline.

Vloeronderhoud

Subcategorieën

  • Vloerreinigers

    Vloerreinigers zijn krachtige schoonmaakhulpmiddelen die speciaal zijn ontworpen om diverse soorten vloeroppervlakken grondig te reinigen en te beschermen. Met geavanceerde formules en innovatieve technologieën verwijderen ze effectief vuil, vlekken en bacteriën, waardoor vloeren niet alleen schoon ogen, maar ook fris ruiken en hun oorspronkelijke glans behouden. Of het nu gaat om harde vloeren zoals tegels, hout of laminaat, of tapijten, vloerreinigers bieden een doeltreffende oplossing voor het handhaven van een hygiënische en esthetisch aantrekkelijke leefomgeving.

  • Vloerstrippers

    Onze vloerstrippers voor polymeren zijn krachtige reinigingsmiddelen die speciaal zijn ontwikkeld om hardnekkige opbouw van polymeerlagen en vuil effectief te verwijderen van diverse vloeroppervlakken. Met geavanceerde formules dringen ze diep door en breken ze de polymeercoatings af, waardoor vloeren grondig worden gereinigd en voorbereid op een nieuwe afwerking. Of het nu gaat om linoleum, vinyl, rubber of andere harde vloeren, onze vloerstrippers bieden een doeltreffende oplossing voor het herstellen van de natuurlijke schoonheid en glans van uw vloeren

  • Vloerwassen

    Onze vloerwassen zijn zorgvuldig samengestelde producten die ontworpen zijn om uw vloeren te beschermen en te laten stralen. Met hoogwaardige ingrediënten en geavanceerde formules bieden onze vloerwassen niet alleen een diepe reiniging, maar ook een duurzame glans die de natuurlijke schoonheid van uw vloer naar voren brengt. Of u nu houten, stenen, betonnen of tegelvloeren heeft, onze vloerwassen zorgen voor een langdurige bescherming tegen vuil, vlekken en slijtage, terwijl ze tegelijkertijd een verfrissende en aangename geur achterlaten in uw leefruimte.

Actieve filters