Filteren op

Beschikbaar

Beschikbaar

Selections

Selections

Categorieën

Categorieën

Merk

Merk

Gewicht

Gewicht

  • 0 kg - 0,3 kg

Glas-en-interieur

Schoonmaakonline is uw partner voor een glanzend schoon interieur en kristalheldere ramen. Ontdek ons uitgebreide assortiment hoogwaardige reinigingsproducten, speciaal ontworpen om uw interieur en glasoppervlakken te laten stralen. Van effectieve glasreinigers tot veelzijdige interieurontvetters, wij bieden de oplossingen die nodig zijn om elke ruimte te transformeren. Geef uw interieur de schittering die het verdient met Schoonmaakonline.

Subcategorieën

  • Bekledingreinigers

    Ontdek onze bekledingreinigers, de perfecte oplossing voor het grondig reinigen en opfrissen van stoffen bekleding in uw huis of bedrijf. Met zorgvuldig samengestelde formules bieden onze reinigers een diepe reiniging die vuil, vlekken en geuren effectief verwijdert, waardoor uw bekleding er weer als nieuw uitziet en fris ruikt. Of het nu gaat om banken, stoelen, tapijten of gordijnen, onze bekledingreinigers zijn geschikt voor verschillende soorten stoffen en zorgen voor een professioneel resultaat. Vertrouw op onze producten om uw bekleding te herstellen en een schone en comfortabele leefomgeving te creëren waar u van kunt genieten.

  • Glasreinigers

    Onze glasreinigers zijn speciaal ontworpen om ramen, spiegels en andere glazen oppervlakken moeiteloos te reinigen en te laten stralen. Met krachtige en streeploze formules verwijderen onze reinigers effectief vuil, vingerafdrukken en andere verontreinigingen, waardoor uw glasoppervlakken een kristalheldere afwerking krijgen. Of het nu gaat om thuisgebruik of professionele toepassingen, onze glasreinigers zorgen voor een schone en glanzende uitstraling, waardoor uw ramen en spiegels weer hun natuurlijke schoonheid herwinnen. Vertrouw op onze producten voor een helder zicht en een sprankelend interieur.

  • RVS of Inox

    Ontdek onze verzameling schoonmaakproducten, speciaal ontworpen voor het onderhoud en de verzorging van inox producten. Deze hoogwaardige reinigers verwijderen effectief vuil, vlekken en vingerafdrukken, terwijl ze tegelijkertijd beschermen tegen corrosie en de glans van inox behouden. Onze formules zijn zorgvuldig samengesteld om een streeploos en glanzend resultaat te garanderen, waardoor uw inox producten er altijd als nieuw uitzien

Actieve filters