Home

Subcategorieën

 • Vloeronderhoud

  Welkom bij Schoonmaakonline, waar we de glans en hygiëne van uw vloeren naar nieuwe hoogten tillen. Ontdek onze uitgebreide selectie van hoogwaardige vloerreinigingsproducten, ontworpen om uw vloeren te doen stralen als nooit tevoren. Van krachtige reinigingsmiddelen tot innovatieve apparatuur, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een vlekkeloze vloerervaring. Verwen uw vloeren en laat ze schitteren met Schoonmaakonline.

 • Sanitairreiniging

  Stap binnen bij Schoonmaakonline, waar hygiëne en frisheid samenkomen voor een onberispelijke sanitaire ervaring. Ontdek ons assortiment hoogwaardige sanitairreinigingsproducten, speciaal ontworpen om uw badkamers en sanitairruimtes te laten stralen. Van krachtige ontkalkers tot geurverdrijvers en alles daartussenin, wij bieden de oplossingen die nodig zijn om uw sanitair schoon, fris en uitnodigend te houden. Maak van uw sanitair een visitekaartje met Schoonmaakonline.

 • Glas-en-interieur

  Schoonmaakonline is uw partner voor een glanzend schoon interieur en kristalheldere ramen. Ontdek ons uitgebreide assortiment hoogwaardige reinigingsproducten, speciaal ontworpen om uw interieur en glasoppervlakken te laten stralen. Van effectieve glasreinigers tot veelzijdige interieurontvetters, wij bieden de oplossingen die nodig zijn om elke ruimte te transformeren. Geef uw interieur de schittering die het verdient met Schoonmaakonline.

 • Verf of lijm verwijderen

  Verf & Lijm Removers: Krachtig producten voor het verwijderen van verf en lijm van diverse oppervlakken. Effectief en gemakkelijk in gebruik.

 • Handzepen

  Een goede handzeep biedt niet alleen effectieve reiniging, maar ook zorg voor de huid. Het combineert krachtige reinigingsmiddelen met hydraterende en verzorgende ingrediënten om de handen grondig te reinigen zonder ze uit te drogen. Deze handzepen verwijderen vuil, bacteriën en andere verontreinigingen, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor een zachte en gehydrateerde huid. Ze zijn geschikt voor dagelijks gebruik en zijn verkrijgbaar in verschillende geuren en formules om aan de individuele behoeften en voorkeuren te voldoen. Bovendien zijn goede handzepen pH-gebalanceerd en dermatologisch getest, waardoor ze veilig zijn voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige huid.

Actieve filters